juliakristenssons

gästbloggning by candypocket

Kategori: Gästbloggning

Heeej Julias läsare! candypocket in tha house eller ska jag säga blogg..HEEH,men Julia bad mig att gästblogga för jag tror att hon inte har något internet och hon är på hästtävling! hoppas de går bra för Jenny,håller tummarna! :)
ville bara säga de att jag kommer blogga här imorgon också,även ett TACK till Julia som gästbloggade på min blogg under de dagarna jag va borta...betyder♥ xoxo/candypocket.blogg.se
AND YES,solglasögonen va smutsiga </3

Alice gästbloggar

Kategori: mylife



Julia ville att jag skulle blogga lite, så jag gör väl det!

Har varit runt lite på stan idag med ett par kompisar, finns inte så mycket här i katrineholm men idag hittade jag faktiskt ett par supersnygga jeans inne på jc som hade 50% på typ allt eftersom de ska stänga. (Mina jeans kostade egentligen 500 men fick dom för endast 250, wohoo!) Haha så bor ni i katrineholm så borde ni gå dit, för man kan göra riktiga fynd där nu.

Har inte så mycket mer att skriva om.. Har ni lust kan ni ju klicka in på min blogg häääär, uppdateringen är väl inte på topp precis men det blir bättre!

Lycka till nu Jenny

Kategori: mylife

Efter som jag är på hästtävling nu så kan jag ju inte blogga så jag har gjort tidsinlägg. Men jag ska jobba i morgon! men jag kommer hem på söndag och då lovar jag att jag ska blogga massor och så ska jag kolla om mange makers har lagt ut något!!!
Men jag vill säga lycka till nu Jenny!!!

Namnsdag och ett år!!

Kategori: MANGE MAKERS

Peter i från mange makers fyllde ju år i går. och även i dag måste vi firan han för 2 saker. Ett för att han har namnsdag och 2 är att han har haft sin facebook  sida i ett år GRATTIS PETER!!!!
Jag har typ super koll på peter ;)

SÄG GRATTIS TILL HAN ;)

Lytterstabadet

Kategori: mylife

Har varit i lytterstabadet med Elsa, jag kom typ hem för en kvart sen. Det var jätte kul :) 
Men dem hade inge pump med sig så jag fick blåsa upp. Det var kämpit men jag klara det!
Jag ska ju åka till Gripen snart och där vi bor kanske det finns internet men jag ska ta med min dator och kolla om det finns internet, det är ju bätre att ta med sig än att inte ta med sig :)

2 bilder till

Kategori: MANGE MAKERS

det var nån tjej som hade taggat Max och Didde på foton på facebook, eller det var ju bara 2 st. Men iallafall så såg killarna bra ut på dem bilderna så ni ska ju såklart få se dem ;) Och nu kommer dem!!!!
Mina små killar, puss på er Max Christensson och Didrik Rastbäck

Är det fint väder?

Kategori: mylife

hejsan alla små söta barn!!!
Om en timme ska jag åka och bada med elsa ;) Dem hämtar mig ca 10.30, men elsa messar väll när hon åker, hehehhe.
Men i natt drömde jag om mange makers!!!
Men asså just nu ligger jag i sängen och undrar om det är fint väder? 
Jag orkar inte gå upp och kolla snacka om att vara lat. Hedwig borde kalla mig för världens största och lataste mange makers fans. 
Och så fyller gulliga Peter år idag!!
Bloggar mer ikväll om jag hinner!

Peter

Kategori: MANGE MAKERS

Nu vill jag bara säga ett stort grattis till Peter i mange makers!!
Idag fyller han år! Han fyller 19 år, jag hoppas att du får många fina presenter och kanske tårta. Du är en undrerbar människa och så är du även snäll!!

MÅNGA GRATTIS KRAMAR OCH PUSSAR FRÅN JULIA <3 


min dag i morgon

Kategori: mylife

Nu ska jag berätta om min dag i morgon, det börjar med att jag ska åka och bada med Elsa sen när jag kommer hem så ska jag typ åka till stallet sen så åker vi på tävling. Eller tävlingen börjar på fredag! Jag kommer göra tidsinlägg så kolla min blogg än då :)
Men nu måste jag iallafall gå på toa ;)

OMG!!

Kategori: MANGE MAKERS

först kunde jag kolla på peters bilder och sen kunde jag inte det, men nu kan jag se några av peters bilder. Jag är jätte glad. Det kan ju vara så att han har fixat så jag kan se hans bilder för i mitt andra brev skrev jag i brevet min facebook , min blogg och min twitter:)
Men han hade lagt upp en ny bild!
Jag älskar hans tröjor, hihihihi ;)

Top listan över mange makers

Kategori: MANGE MAKERS

Nu ska ni få top listan överdem i mange makers! Jag bedömer efter snygghet!
'
'
Och då är min fråga till er: I vilken ordining tycker du killarna kommer i?
 

Raderat, sjuk och skadad

Kategori: MANGE MAKERS

Jag har varit inne på facebook och raderat lite saker på facebook, asså saker jag gillade på facebook! Men jag funderar på att ta nogat att äta!
Fast jag funderar ändå inte på att äta för jag mste banta :)
Jag sa ju att jag skulle sluta prata om mange makeras, men jag älskar dem så jag kan inte sluta skriva om dem, hedwig säger att jag är mange makers största fans. Men det kanske är sant. Men iallafall... Max C har skadat knät och didde har 39 graders feber. Jag hoppas dem kryar på sig ;)

Min lilla dag

Kategori: mylife

I dag är min dag upptagen. Jag ska packa för jag sak åka på hästtävling hela helgen.Jag kommer inte kunna blogga då. Men jag ska försöka hitta nån som kan gästblogga åt mig! kommer nog göra några tidsinlägg!

Min lilla dag

Kategori: mylife

Jag har nyss kommit hem i från duve. Jag var där och bada med hedwig och elsa, eller dem bada men jag frös så jag bada inte kolla bara på hehehhehe!!!!

Lite mer bilder

Kategori: MANGE MAKERS

Den här veckan har det varit mycket om mange makers mennu tar vi och släpper det! Eller snart släpper vi det ni ska bara få se lite till bilder nu!
Här är ju Max C, hehehe
här är en bilde när dem åker hem tror jag :)
 

Sent i dag med !

Kategori: MANGE MAKERS

I morse nör jag vakna trodde jag klockan var ca 10 , men nej det var den inte kl var .15.00. Jaag trodde även att jag hade satt alarm vid kl. 11, det visa sig att det hade jag heller inte gjort! Men snart kommer hedwig hit och hon ska visa mig lite bilder. Och hos ska få se mitt album med bilder på mange makers!
Och när jag hade raderat bildeer från min mobil hade jag 95 bilder 49 bilder var på peter/mange makers och 46 bilder var på annat!
Och undrar ni vad det kommer för bild?
Bilden blir från magaluf, när mange makers sjöng där! killen som tog bilden , vet jag inte vad han heter och jag bryr mig inte heller!!
Klubben dem sjöng på heter Grabbarna Grus!

Visst i dag

Kategori: MANGE MAKERS

Det visa sig att mange makers kom hem i dag :) Så när peter kommer hem möts han av mitt brev, hehehhehehhehe:) Jag ska snart sova men vi ses hahahahahh;)
'
Tog bara en bild!!!

Wallander

Kategori: mylife

Det var en tjej som skrev något på facebook omwallander och då gick jag till tv. Och slår på tv4. Vad ser man wallander börjar precis! Så nu ska jag se det , hehehheheheheh :)
 

Max Christensson

Kategori: MANGE MAKERS

Max C i från mange makers ka nyss ut en bild på när han solar, så nu kommer den bilden eller inte för den bilden kommer ju faktiskt NU!!!!!!!!!!!!

Det funkar inte

Kategori: mylife

Hedwig ska komma hit. Hon kommer väl snart...jag får väl se. Men vi brukar ju spela gthotel. Men nu är det ju så att gthotel är ju helt störst så det går inte att spela det!! Men vi roar väll os på nått annat sett!!

Lägger upp samma saker

Kategori: mylife

nu när man är inne på facbook så kommer det upp en massa saker om Michael Jackson! Dem skriver att det var 3 årsen han dog!
Och det verkar som jag är den ända som inte bryr mig om det!!!!!!!!!

Jenny

Kategori: mylife

Jag ska snart gå in till syrrans data! Jag ska kolla lite saker på hennes dator, jag kanske spelar lite på hennes dator. Kolla hennes blogg också!
KLICKA HÄR FÖR ALLT KOMMA HENNES BLOGG!

Max Henriksson

Kategori: MANGE MAKERS

Kolla lite på facebook och då kommer det upp lite bilder på Max H i från mange makers! N i kommer ju få se dem bilderna :) Men dem ska även på speling i kväll där nere :)
Där har ni lite bilder han la upp på facebook :)

Det blev inte så sent

Kategori: mylife

Det är då dags att kryppa ner i sängen, eller jag har redan kryppit ner i säng men jag ska sova iallafall. Dagen i dag har varit underbar, men morgon dagen kommer bli bätre, det kan jag lova. Jag hade jätte on i hjärtan förut. Jag hade så ont så att jag trodde jag skulle dö.... och nu kom det tillbaka!!
 

Så trött man får vara xD

Kategori: mylife

Jag lana med hedwig i går till kl.04.13 typ. Och sen nu så gick man upp kl.14.08. Men i bland så är man ju trött xD. men jag känner mig fortfarand trött :) Men nu ska jag kolla runt lite på lite olika blogga!
 

Elsa och Hedwig

Kategori: mylife

Jag har nyss kommit i hem i från elsa :) Men ny ska jag lana lite med hedwig! Jag har inte hunnit blogga...FÖRLÅT!!
Men jag tror inte att ni är arg  men vi bada och skratt och så vidare. Men jag bloggar mer då :)

Lite sent

Kategori: MANGE MAKERS

men nu blir det lite sen bloggning för att jag har sovit tills nu, heheheheh. Men dagens schema ser ut som vanlig...typ göra ingeting bara vänta på att mange makers ska lägga upp viddeo klipp från när dem är på Mallorca ;) 
Men jag hoppas ni får en fin dag i dag!
Jag hoppas även att Peter Balazs , Didrik Rastbäck , Max Christensson och Max Henriksson får en fin dag på Mallorca :)

Ska få

Kategori: mylife

Min pappa sa att jag skulle få en ny mobil och då vart jag jätte glad. Så jag har kollat lite på telefoner och jag bestämde mig för denna:
Jag tycker den är skit sin :)
Vad tycker du?

I Kväll med

Kategori: mylife

I kväll så blir det nog att man ska lana med hedwig. Det kommer bli jätte kul hehehehehehe. Men vi kommer ha jätte kul. Ska nog dunka musik också!
Förslag på låtar?

Maten

Kategori: MANGE MAKERS

Mange makers har inte lagt ut nån video än... Jag hoppas att dem gör det snart ;) Men iallafall nu har jag nyss ätit. Det var ganska god men jag är jätte mät nu!

Magaluf

Kategori: MANGE MAKERS

Jag har kollat lite på facebook och då hitta jag lite bilder i från killarna på Magaluf och dem ska ni få ser alldedes strax. Sen ska ni ocksså få se en bild från dem på flyggplatsen. Det är typ den 3 bilden ni får se i frånflyggplatsen,hehehehehehe!
På mitten bilden ser iallafall max lite glad ut men dem andra ser inte alls glada ut!
MANGE MAKERS LE NU FÖR FAN xD
Men jag tror demhar jätte kul där ;)

Trevlig midsommar

Kategori: mylife

Jag vill bara hälsa alla mina läsare en trevlig midsommar! Jag hoppas ni får det trevligt. Själv ska man fira med att vara social med familjen... inte så kul ;) Men det kanske blir kul men jag kommer blogga nån gång här och där xD 

Inget och Big brother

Kategori: MANGE MAKERS

Mange makers har inte lagt ut någon video än :( Då hoppas jag att dem lägger ut någon i morgon eller 2 kanske xD
Men nu ska jag sova fast först ska jag kolla på big broyher men jag hoppas ni har en god natt :) <3

Väntar

Kategori: MANGE MAKERS

Jag har nyss ätit. Jag väntar på attt mange makers ska lägga upp video klipp. Dem sa att dem skulle video blogga när dem är mallorca!
Så jag hoppas att dem lägger ut det snart :)
Max Cristensson la ut den här bilden på instagram och så skrev han Magaluf snart :)
 
Jag och hedwig prata om att inge ser glad ut över att dem ska till Magaluf.
Eller Peter ser iallafall lite gladare ut än dem andra ;)

Fest hos Hedwig

Kategori: MANGE MAKERS

Jag ska spela in en video med hedwig nu! Om den blir bra så lägger jag upp den här. Den ska handla om mange makers xD
Men jag tror den blir bra, jag hoppas det :)
 

Nu åker dem!!!

Kategori: MANGE MAKERS

Mange makers la nyss upp en bild på när dem är på flyggplatsen! Nu ska dem åka till Mallorca. Den ska på spelning där om ca 4-5 dagar. Jag hoppas att dem lägger upp mycket billder från mär dem är där ;)
Men jag hoppas att dem har det bra där!!

Går dagen

Kategori: mylife

igår så var jag hos gabriel på fest! Det var jätte roligt, jag hoppas vi kan gör om det :) jag lova er att jag skulle ta bilder.  Men jaag glömde ta bilder, fast jag tog en i allafall och den ska ni få se NU!

NU KÖR VI!!!

Kategori: MANGE MAKERS

Jag ligger just nu sängen och lyssnar mange makers! Det är ett gamalt radio program men det är ju ändå mange makers! Och nu fick jag veta vilken linje Peter gick på :)
Rdio programet äger fett mycket. Det är bara didde och Peter som är där!
Max H och Max C är väll och äter på max, hahahahahahahaha !

din tur

Kategori: mylife

om du har en youtube kanal som det inte är så många som kollar på då så bara kometera på min blogg vad det heter så kollar jag på klippen och om du har tur kanske jag lägger ut ett klipp från din kanal!! 
Så det är bara att kometera!!!!
Det där var när jag var brunhårig

Flera klipp!

Kategori: mylife

Här kommer lite klipp med grabbarna ur One2five! Klicka på dem :)
 
Adam och Samuel 
Samma killar igen! 
Fast killarna slår inte mange makers! Ingen kan slå mange makers...men om mange makers tar in nån mer i bandet då blir jag One2fives fan xD

Snart dags

Kategori: mylife

Den 4 juni 2017 ska jag, oskar och tim festa i stockholm :) Det kommer bli jätte kul ;) Men om jag känner dig om 5 år så kommer du såklart få komma på festen!
Mange makers kommer behöva göra nya låtar som : Fest hos Julia och Julia bjuder xD

blev kär

Kategori: mylife

 
Jag satt och lyssna på lite musik. Då kom One2five upp! Jag blev kär i deras låtar! Simon ser bäst ut :) Så lyssna på dem och tyck till om deras video på min blogg! <3
 

Gud vad gott med bröd........................noooooooooot!

Kategori: mylife

Jag skulle hämta en sak i syrrans rum. Då tänkte jag : gud vad sugen jag vart på bröd med ost mm. Aa då går jag och kollar
Ja ba: Fan det finns inga fittbrön
Då går jag till frysen och kollar, där fanns det inga bröd. Eller det fanns ju bröd men det var bröd som snacka balle!
Så det vart ige bröd för julia :(

Duscha, Platta och hitta kläder!

Kategori: mylife

Jag ska alldedes strax duscha efter det ska jag platta håret och så sist ska jag hitta kläder till i kväll när jag ska till gabriel!
Jag , oskar, tim och hedwig ska ditt jag hoppas vi ska kolla på en skräck film :) Jag kommer ta bilder när jag är där så jag lägger ut dem här på bloggen! :)

3 timmar

Kategori: mylife

jag vakna nyss,jag gick och la mig väldigt sen! S å jag har bara sovit i ca 3 timmar. Och så ska jag på fest i kväll! Jag kommer somna hos gabbe i kväll, hehehe...!
Men nu ska jag spela och hålla humöret upp :)

Bo på youtube

Kategori: MANGE MAKERS

Didde skrev på sin facebook sida att dem skulle göra videon inlägg när det är i magaluf. Så jag kommer sitta inne på youtube hela tiden. Så man kan säga att jag kommer bo på youtube!!
Det är som om jag följer varje steg dem tar...men det gör jag inte, det kan vara lätt att tro :)
En bild bomb på MANGE MAKERS

Gabriel Österberg

Kategori: mylife

I morgon på kvällen ska jag hem till gabbe. Han ska ha film kväll. Det kommer nog bli jätte kul ;) Då ska jag avslöja en sak för dem, hahaaha. Jag ser fram i mot att se deras minner :)

Annas,Max,Peter och lila mig

Kategori: MANGE MAKERS

jag frågade anna vem hon tyckte såg snyggast i mange makers! Hon valde......MAX HENRIKSSON!
så vi bestämde att vi ska ha en dubbel dejt xD
Hon går på dejt med max och jag tar peter ;) 
Sen så sa hon en lite roliga sak som vi skulle göra med deras kläder och perfymer, men det kan jag inte säga då kanske ni söger till dem ;)



Webba

Kategori: MANGE MAKERS

I går var det världens bästa dag! Jag skicka ett video samtal via facebook till didde (mange makers) och han svara! 
Han var med hela mange makers! Dem ville att jag skulle sjunga DRICK DEN, men jag vågade inte. Men sen prata vi om lite mer!
Men snart ska jag gå och posta nästa brev till Peter <3

1 år

Kategori: MANGE MAKERS

Ett stort grattis nu. Nu har mange makers fyllt ett år!
I dag för ett år sen så släppte mange makers ''Fest hos mange''. 19 juni 2011. Så jag hoppas att ni firar detta nu!! 
Det borde ni göra ;)

Kunskaps skolan

Kategori: mylife

jag var och kolla på min nya skola som jag ska gå på i höst. KUNSKAPS SKOLAN. den skolan känns bra för mig :)

men jag kommer aldrig att glömma min gamla klass, eller vi kommer alltid vara en klass i mitt hjärta
Bara av att tänka på det blir jag ledsen!!

Anna och hedwig<3

Kategori: mylife

i dag ska jag vara med anna och hedwig. Det kommer bli jätte kul. Vi jar kommit på smek namn på dem i mange makers. Sen ska vi till kunskaps skolan:)
I morgon på bloggen blir det kalas!!


god natt ensamma sverige

Kategori: MANGE MAKERS

men nu ska jag nog gå och lägga mig, man får hoppas att man drömmer omm killarna i mange makers. Jag chatta lite med didde i från mange makers. Han är jätte snäll det är dem andra killarna i från mange makers med ;)


GOD NATT SVERGIE!!

morgon

Kategori: MANGE MAKERS

i morgon när man  vaknar ska man väll kolla facebook och smsa lite med hedwig och så klart smsa med hedwig. Jag kanske ska posta ett nytt brev till peter :) Hoppas han svara på det hä brevet :) Peter är så snygg!!
Sen på kvällen blir det kunskaps skolan!

snart där

Kategori: mylife

jag ska ju lyssna på drick den 100 gånger. Jag lyssna på drick den utan att nån sjöng. Jo men visst, det vissa sig att jagb kunde hela låten utan till:)

PIZZA OCH LANA

Kategori: mylife

i kväll ska jag ta och lana gthotel med hedwig. Det kommer nog bli ganska kul :) men nu är pappa och handlar pizza...eller jag tror det är han som handlar :) 
Kommer blogga mer i natt

gästbloggning by candypocket'

Kategori: mylife

yo pepz..eller kanske ska säga Julias läsare,heh!
Julia är ju på hästtävling och bad mig att gästblogga *yeeeey*,hahah..älskar att gästblogga hos folk! najzigt! ivarjefall,jag har precis packat för jag ska åka till min pappa och på vägen så hämtar vi upp Anna som ska sova hos mig och sen så ska jag lana gthotel med Julia *nolife.se yesbox*..BÄST! men va lite gulliga och kommentera på Julias blogg så bloggar hon ikväll i think. XOXO/hedwiiiig

för att komma till min blogg så klickar du på bilden! BTW...jag saknar min klass ):

Regn

Kategori: mylife

jag ska ju på häst tävling i dag. Men jag hoppas att det blir inställt för att det regnar så myckeet. Eller jag hör bara att det regna, det kanske inte regner mycket. Jag orkar inte resa mig!

hitta inge bra  bild. Så jag tog denna ;)

ett minne av er

Kategori: mylife

som sakt kommer jag aldrig glömma min underbara klass! klass 6 marmorbyns skola 2011-2012. Jag tror det var ludde som fixa en facebook grupp till våran klass. Men i sommar ska vi kanske åka och bada. Och ludde vill tälta...men ha vill ju alltid tälta ;)

från klassfesten igår

100 gånger

Kategori: MANGE MAKERS

Jag ska lyssna på DRICK DEN-mange makers 100 gånger. Jag lyssnar på dem just nu. Jag har typ lyssnat på dem 40 gånger ;)
På diddes facebook sida har han skrivit att dem ska göra en ny låt :)
JAG ÄLSKAR DEM!!
Jag kan nästan låtan utan till...men jag kan hela musik videon i huvudet ;)

NEXT: HEDWIG

Kategori: mylife

hedwig ska åka från sin pappa till mig. Sen ska vi vara hela dan och sen på kvällen så ska hedwig hwm till sin mamma. men i bland blir det tråkgt hos mig så vi kanske går hem till hedwig sen1
Men som alla vet har jag och hedwig inget liv så vi ska nog spela gthotel ;)

sova så söt

Kategori: MANGE MAKERS

jag ska ta och sova nu, jag kommer nog drömma om min underbara klass och om snyggingarna i MANGE MAKERS!
Jag saknar min klass... det är nog det mesta jag kommer chata om på bloggen. 
Men mer roliga saker kommer ;)




Efter som jag älska MANGE MAKERS!!

Kategori: MANGE MAKERS

som ni vet så älska jag ju mange makers. För några veckor sen så skicka jag brev till peter. En veckar senare så la han ut en bild på mitt brev på INSTAGRAM

Om ni inte tror mig finns bevisen på INSTAGRAM, det är bara att söka på peterbacall.

Efter som jag är ett stort mange makers fans, så har jag så klart en mange makers t-shirt :) 
Fasta jag har faft denna tröja ett tag nu :)


En tom sida...

Kategori: MANGE MAKERS

i dag hade vi skolavslutning. Det flesta grät i min klass. Men på kvällen sen så hade hedwig fets. Då grät typ alla till och med jag!!
Jag kommer aldrig att glömma dem i min klass ;)
Men jag, tim och oskar ska kanske hänga i sommar...men den 4/6 2017 så ska jag bjuda in alla i från min klass och då sk ajga ha fets ;)
Det vart många tårar och många kramar i dag ;)
Men en sak som jag vart väldigt glad över var att oskar sa att han skulle söka till kvällen är din så att jag fick vara med, då skulle han göra så att jag fick träffa mange makers. Några med i klassen ska vara med på den saken ;)
HOPPAS DET BLIR SANT!!

KLASS 6 MARMORBYN NI KOMMER ALLTID ATT FINNAS I MITT HJÄRTA!!!!

sista sömnen

Kategori: mylife

nu ska jag ta och sova ;) det här är sista natten jag ska sova för att gå till skolan asså marmorbyns skolan :(
Jag kommer sakna er: Mathilda A, Adam, Evelina, Hampus, Michaela, Emma, Hedwig, Ludwig,Elsa,Oskar,Albin,Matilda P,Tim,Viktor, Julia S,Rebecka , Gabriel och Erik

lite bra :)

Kategori: mylife

efter som blogg.se har uppdaterat, men först tyckte jag att det var dumt att det uppdaterde blogg. se.
Men nu tycker jag att den är bätre. Jag har kollat runt lite. Så jag är ganska nöjd med ny blogg.se

sista dagen, idag :(

Kategori: mylife

I morgon så är det skolavslutning...men jag kommer att sakna min klass ganska mycket.
Dem flesta i min klass är ganska roliga ;)

Damp sak

Kategori: mylife

Nu när jag logga in på blogg.se så såg jag att det är typ helt dampit... dem har typ gjort om. Men jag vill ha det gamla blogg.se
Det var mycket bätre!! Så snälla blogg.se gör så det blir som vanligt!!!

HAR DETTA HÄNT PÅ ERA BLOGGAR MED?

sista inlägget :(

Kategori: mylife

det här blir det sista inlägget för i dag :( men vi kommer ju ses i morgon!  men just nu sitter jag vid datan och kollar runt + så kollar jag på film med syrran :)
Filmen är fett bra, kolla på den!!

Snart så!!

Kategori: MANGE MAKERS

snart så är det dags för mange makers att gå upp på scen i nynäshamn. Så jag vill bara säga lycka till dem i kväll!!
'
Peter la nyss upp denna bild på twitter ha skrev : Snart kör vi
MEN LYCKA TILL I KVÄLL MANGE MAKERS!

Jag vet hur det känns att vara MANGE MAKERS!!

Kategori: MANGE MAKERS

Jag vet hur det känns att vara mange makers!!
När vi skulle spela fotbolls match mot lärarna i dag så kände man sig som mange makers!!!
det var ca 120 som kolla på våran fotbolls match i dag och det var typ 105 st som heja på klass 6!
Det var jätte många som hade mitt namn på sin skyllt!
Elsas lilla syster hade gjort en egen skytt som det stog JULIA.K på ;)
Lärarna vann med 1 poäng men det var ändå kul :)
Men det var oskars, adams och abbes fel att vi förlora!!!

Vattenballonger

Kategori: Mitt liv i skolan

i dag i skolan så hade vi först aktivitetsdagen. det gick skit bra jag och elsa hade jätte kul vi satt på samma ställen men vi hade olicka stationer.
Men lärarna vann med 1 poäng... men det var oskars, adams och abbes fel att vi inte vann!!!!
Här är vattenballongerna jag gjorde i går, det är ca 130 st.
Det var ganska kul att fylla dem... det tog typ ca 2 till 3 timmar, men det var ändå as kul ;)

det är något fel!!!

Kategori: mylife

asså det är ett jätte stort fel på min dator... jag kan inte spara bilder. Det är helt mongo, men jag ska försöka lösa det så ni kan få roligare bilder :)

MANGE MAKERS

Kategori: MANGE MAKERS

på min garderob har jag fullt av bilder med mange makers ;) nån dag kommer jag har en bilde på min grderob så ni också får se den! jag har en bild på varje kille i mange makers dem här bilderna har jag :)
PETER

DIDDE

MAX C

MAX H

HOME SWEET HOME

Kategori: Mitt liv i skolan

jag har nyss komit hemifrån hedwig. Vi hade jätte kul. men i morgon ska vi ha akvitedsdag :) sen efter det ska vi spela fotbolls match mot lärarna och vi kommer vinna så klart ;) men jag ska ta och sova snart ska hämta elsa och hedwig ca kl. 07.00 i morgon

Inget liv

Kategori: mylife

som sakt har jag och hedwig inget liv... för vi sppelar gthotel xD men vi ska spela vidare men i morgon ska vi spela fotbolls match mot lärarna . VI KOMMER VINNA !!!

Hon kuta upp mig!!!

Kategori: mylife

jag har as ont i fingret för att min katt har damp!!! hon kuta upp mig på hela handen.. hon har fan dag kan knappt röra fingret!
Fast när vi tjejer får ont så är det som om vi har blivit halft dödade!!!
VISST ÄR DET INTE SÅ?

4 dagar kvar

Kategori: Mitt liv i skolan

det är typ bara 4 dagar kvar i skolan sen så blir det sommar lov :) mitt sommarlov kommer bli grymt... det kan jag lova. kommer vara med kompisar åka till liseberg och kanske skriva brev till peter ;)

700 vattenballongen

Kategori: Mitt liv i skolan

jag har nyss kommmit hem i från maxi. Jaag har varit där med hedwig har handlat ca 700 vattenballonger som vi ska ha på onsdag!
I skolan  vart jag även klar med min klass tröja. Vart fan nöjd!!

tillbaka

Kategori: Mitt liv i skolan

i morgon ska man till baka till skolan! i morgon ska vi fixa inför våran aktivivetetsdag, sen så  har vi bild och då får jag ta hem min klasströja :) jag vart jätte nöjd med den ;) sen sista timmen har vi idrott... jag vet inte om vi har ote eller inne gympa men det får vi se i morgon. efter skolan ska jag och hedwig åka till ÖB och köpa ca 300 vatenballonger och godis ;)
Så ser min morgon dag ut ;)
INTE SÅ STOR BILD MEN SKIT SAMMA ;)

Jag och hedwig har inget liv!!

Kategori: mylife

jag har nyss kommit hem i från hedwig, men iallafall jag och hedwig har varit inne på facebook efter som jag och hedwig inte har något liv så har vi spelat gthotel hela dan. vi skrattta även i hjäl oss!!!
men nu ska jag typ göra ingenting :/
det där är från facebook. killen diddde som jag rinde var didrik i mange makers :)

Hedwig Krull

Kategori: mylife

jag ska bara äta frukost sen ska jag åka till hedwig... jag tar med min dator så jag kan blogga där. sprid gärna min blogg på din blogg så andra kan se min blogg. jag och hedwig kanske gör någon ny video. Hos hedwig ska jag även fixa med min blogg!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

drömmen

Kategori: mylife

jag har haft en dröm om skolavslutningen xD drömmen var lite konstig men iallafall... idag blir det väll att maan åker till hedwig. Kommer juu blogga mer där! men jag känner mig lite sjuk... bara man inte är sjuk på skolaavslutnigen :( men jag ska fixa i ordnig mig sen ska jjag  väll åka till hdwig ;)

både bra och dåligt!

Kategori: MANGE MAKERS

jaga sitter just nu i min säng. jag har jätte ont i halsen... det kanske kan bli så om man skricker 8 timmar på gröna lund?
men jag har just skrivit klart brevet till peter... jag hoppas att han svarar på detta brev med :) men det tror jag för han är en snäll person iallafall så här som jag har lärt känna han men jag hoppas att jag får trägga han nån gång men jag tror faktiskt att jag får träffa han nån gång
GOD NATT!

Tackar

Kategori: mylife

efter som jag har varit på hästtävling hela dagen så har jag inte kunnat blogga men jag vill tacka hedwig för att hon gästblogga åt mig...TACK!!
men nu ska jag lana med hedwig men ni ser ju mig i morgon på bloggen!!

gästbloggning by hedwig!

Kategori: Gästbloggning

yo alla Julias läsare!
Julia ville att jag skulle gästblogga och jag älskar de så jag sa självklart ja dock vet jag inte riktigt vad jag ska gästblogga om men jag får väl blogga om nåt random,ehe.
Men Julia är ju på hästtävling som hon redan sagt,hoppas de går super för hennes syster! hon är ju grym så :)
mjo,ska väl blogga lite på min blogg snart och sen ska jag äta hamburgare,yumie! Vad ska ni äta ikväll? men xoxo/candypocket.blogg.se

klicka på bilden för att komma till min blogg!

Onsdags

Kategori: mylife

i onsdags så var jag med hedwig i stadsparken och kolla på david lindgren... hans nyaste låtar var jätte bra lyssnar på den ofta.. Jag tycker även att david är en grym killen. men han slår inte mange makers!
Här kommer bilderna jag tog när vi kolla på han :)
jag la upp 12 bilder jag tog typ 100 bilder men det vart bara 73 bilder som vart bra men om jag hade lagt upp alla så hade ni väll somnat?

Lite smått och gott!

Kategori: mylife

Det nästa som händer ii  itt liv är att åka med min syster på hästtävling. Jag hjälper min syster på tävling!
men just nu sitter jag och kollar på en video med natan... den är så JÄVLA bra! det är den bästa jag har sett i mitt liv. om ni vill se den så kommer den här!

twitter, facebook och youtube!

Kategori: mylife

jag har ju facebook, twitter och youtube!
Bli gärna vän med mig på facebook juliakristensson@fb
och folj mig på twitter... TWITTRAR varje dag kristenssons@twitter
och jag har min youtube kanal med min kompis men kolla in våra klipp BAADIBO@youtube1

brev i från mange makers

Kategori: MANGE MAKERS

jag älskar ju mange makers. Så jag bestämde mig för att skriva ett brev till den snyggaste killen i mange makers och i torsdag den 7/6 så fick jag svar av Peter!
Bilden på en kille det är peter och på bilen fick jag hans autograf och jag ska köpa en ram och ram in kortet!!
Det lilla kortet är en kort med alla i mange makers autograf!
Sen det stora pappret är ju brevat han svara på!!
Men nu ska jag skriva ett brev till baka till han, jag har massor jag vill skriva till han men då kanske han somnar om jag skriver så mycket!

Kväll

Kategori: mylife

jag ska snart ta och gå och lägga mig. Jag ska på häst tävling i morgon... Jag kommer att blogga när jag kommer hem i från häst tävlingen... asså nästan på natten. Jag ska försöka hitta nån som kan gästblogga åt mig!

Jag kommer ju blogga på dan!
Jenny och hennes häst!

Om mig!

Kategori: mylife

Efter som ni som läser min blogg inte vet så mycket om mig så nu i detta inlägg ska ni få lära känna mig!
1. Jag heter julia
2.jag ÄLSKAR  MANGE MAKERS!
3. mina bästa vänner är elsa och hedwig
4 det bästa jag vet är när folk är glada
5 det västa jag vet är när arga för ingeting!!
6. den bästa sidan är twitter och facebook
7. dem bästa youtube kanalerna är BAADIBO ovh nattkomik
8. min favorit farg är svart och vit ;)
9.när jag blir stor vill jag bli en stor bloggare!
om ni undrar något mer är det bara att kometera!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: mylife